- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Steekincident in Rotterdam

05-12-2013

Op donderdag 24 oktober heeft een steekincident plaatsgevonden op de Karel Doormanstraat in Rotterdam. Daarbij liep het slachtoffer een klaplong op en heeft meerdere dagen in het ziekenhuis moeten doorbrengen.

Rond 17.30 uur ontstond op de Karel Doormanstraat, nabij het Holland Casino, een vechtpartij tussen twee mannen. Daarbij werd een van hen neergestoken. Na het incident bleef de verdachte achter, toen agenten op de Karel Doormanstraat aankwamen hebben zij deze 28-jarige Rotterdammer aangehouden.

Omdat de politie een goed beeld wil krijgen van wat er die avond exact is voorgevallen, is zij op zoek naar getuigen. De politie zou vooral graag in contact komen met een specifieke getuige. Op camerabeelden die zijn veiliggesteld is een jongeman te zien die om 17.36 uur langs het slachtoffer liep op het moment dat politiemensen hulp verleenden. Het betreft een jongeman met gemillimeterd haar, een koptelefoon op en een telefoon in zijn hand. Het lijkt alsof hij met die telefoon opnames maakte van het incident. Hij droeg op dat moment een donkere jas en liep vanaf het Weena in de richting van de Kruiskade.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
steekincident, vechtpartij, slachtoffer, klaplong, agenten, rotterdam

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)