- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Aanhouding na zware mishandeling student in Rotterdam

10-12-2013

Rotterdam - Een 24-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats is donderdag 5 december aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling van een 22-jarige student in winkelcentrum Zuidplein.

De student uit Rotterdam werd donderdag 10 oktober 2013 zwaar mishandeld door twee mannen. Hij liep rond 18.55 uur samen met een 28-jarige medestudente vanuit de metro richting winkelcentrum Zuidplein. Ter hoogte van de draaideur van het winkelcentrum werd hij plotseling door twee nog onbekende mannen, voornamelijk tegen zijn hoofd, geschopt en geslagen.

Na een korte worsteling wist de student te ontkomen aan zijn belagers en rende naar de sportschool, een etage hoger. De verdachten kwamen het slachtoffer achterna en hij werd opnieuw geschopt en geslagen. Uiteindelijk schoten omstanders te hulp en wisten de verdachten te ontkomen.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
mishandeling, slachtoffer, student, rotterdam, hoodfletsel, geslagen, geschopt

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)