- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Aanhouding na mishandelen ex-partner in Helmond

17-12-2013

Een 40-jarige Helmonder is maandag 16 december aangehouden omdat hij zijn ex-partner in haar woning bedreigd en mishandeld zou hebben.

De verdachte zou rond 19.00 uur de deur van het huis van de 39-jarige Helmondse vrouw hebben opengetrapt. Daarna zou hij haar op de grond hebben geduwd en haar hebben bedreigd. Vervolgens is hij weer weggegaan. De vrouw heeft de politie gewaarschuwd en aangifte gedaan. De verdachte meldde zichzelf rond 19.45 uur bij de politie in Helmond. Hij is aangehouden voor het plegen van huiselijk geweld en in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

(bron:politie)

Sleutelwoorden:
aanhouding, mishandeling, bedreiging, aangifte, politie

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)