- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Vrouw gewond bij aanrijding te Kootwijkerbroek

19-12-2013

Een 74-jarige vrouw uit Kootwijkerbroek is woensdag 18 december bij een verkeersongeval op de kruising van de Topperweg met de Breihutterweg gewond geraakt. Zij is met heupletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Een 47-jarige automobilist uit Apeldoorn reed rond 16.30 uur vanaf de Topperweg richting de Breihutterweg. Op de kruising sloeg hij links af. Hij verleende daarbij geen voorrang aan de vrouw die over de Topperweg fietste en op de kruising rechtdoor wilde. Hierdoor ontstond een aanrijding. De vrouw is met heupletsel overgebracht naar het ziekenhuis. De Verkeersongevallendienst van de politie heeft ter plaatse onderzoek naar de oorzaak van de aanrijding verricht

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, gewond, heupletsel, aanrijding, kruising, gewond

Gebrekkige producten

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)