- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Letselschade bij aanrijding fietsers

22-12-2013

AALTEN - Op de kruising tussen de Dijkstraat en de Driessenshof vond op zaterdag 21 december een aanrijding plaats tussen twee fietsers. Hierbij raakte een 60-jarige man uit Aalten gewond. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 21:30 uur. De 60-jarige fietste op de Dijkstraat in noordelijke richting. Een 17-jarige man uit Aalten die vanaf de Admiraal de Ruyterstraat en de Dijkstraat de Driessenhof in wilde fietsen, zag de 60-jarige over het hoofd waardoor de aanrijding ontstond. De 60-jarige viel daarbij waarschijnlijk met zijn hoofd op de grond. Omdat ernstig letsel vermoed werd, werd de traumahelikopter opgeroepen. Deze is ter plaatse gekomen. Het slachtoffer kon echter met de ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.

Sleutelwoorden:
letselschade, aanrijding, fietsers, slachtoffers

Letselschade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)