- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Acht gewonden naar het ziekenhuis na busongeval

06-01-2014

Nij Beets - Op de Tolhekbuurt in Nij Beets zijn negen mensen gewond geraakt nadat een lijnbus door onbekende oorzaak in de berm reed en tot stilstand kwam tegen een boom.

Allen hadden verwondingen in het gezicht en aan hun nek. Acht werden naar het ziekenhuis gebracht. De weg tussen de Tolhekbuurt en de Swynswei werd afgezet. Het verkeer kon niet rechtstreeks naar Nij Beets rijden maar werd omgeleid via Boornbergum. De Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie vond geen technische gebreken aan de bus.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, ziekenhuis, vao, analyse, bus, gewond, omgeleid

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)