- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Veroorzaker ongeval zit ernaast

18-08-2010

Het Korps landelijke politiediensten (KLPD) heeft dinsdag 17 augustus proces-verbaal opgemaakt tegen een 17-jarige inwoner van Den Haag die op het Prins Clausplein ter hoogte van Den Haag een ongeval veroorzaakte.

Een oplettende medewerker van de Koninklijke Marechaussee zag dat de jongeman na het ongeval de bestuurderszitplaats verwisselde voor de passagiersstoel. De minderjarige jongeman was niet in het bezit van een rijbewijs. Dat kon ook niet gelet op zijn leeftijd.

De bestuurder van de bestelbus verloor de macht over het stuur toen hij door de bocht reed van het Prins Clausplein van de A12 richting de A13. Hij raakte hierbij een andere bestelbus en een personenauto.

De medewerker van de Koninklijke Marechaussee zag dat de veroorzaker van het ongeval, nadat hij tot stilstand was gekomen, naar de bijrijderstoel klom. De bijrijder klom vervolgens achter het stuur en zette de bestelbus op de vluchtstrook. Door het kordate optreden van de militair kon de echte bestuurder als verdachte worden aangemerkt. Hij bleek minderjarig en niet in het bezit van een rijbewijs B.

De Hagenees verklaarde aan de medewerkers van de Verkeerspolitie van het KLPD dat tijdens hun rit de bestuurder in slaap was gevallen en de auto op de rijbaan tot stilstand had gebracht. Hij had zich geen seconde bedacht en het stuur overgenomen en de rit voortgezet.

De bocht op het Prins Clausplein had hij kennelijk met een te grote snelheid genomen, waardoor hij in een slip terecht kwam. Hij veroorzaakte met zijn rijgedrag een gevaarlijke situatie die uiteindelijk uitmondde in een aanrijding met twee andere auto’s. Bij het ongeval vielen geen gewonden.

(bron: www.blikopnieuws.nl)

Sleutelwoorden:
veroorzaker ongeval, ongeluk A13, macht over het stuur, aanrijding

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)