- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Fietser gewond na aanrijding met auto

14-01-2014

Maandagmiddag 13 januari heeft er rond 14.30 uur op de Rijksparallelweg in Staphorst een verkeersongeval plaatsgevonden. Een 14-jarige fietser uit Meppel is met hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De fietser en automobiliste reden in tegengestelde richting over de Rijksparallelweg. Mogelijk heeft de jongen onvoldoende rechts gehouden met de aanrijding tot gevolg. De fietser is met hoofdletsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis waar hij ter observatie is opgenomen. Het verkeersongevallenteam van de politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, hoofdletsel, ziekenhuis, verkeersongevallenteam, toedracht

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)