- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Arnhemmer op straat mishandeld

31-01-2014

Een 19-jarige Arnhemmer is donderdagavond 30 januari op de Amerstraat in de wijk Presikhaaf in zijn woonplaats door twee onbekende mishandeld en mogelijk ook beroofd. Het slachtoffer was zodanig gewond geraakt dat hij voor behandeling in het ziekenhuis moest worden opgenomen.

Het slachtoffer reed omstreeks 19.30 uur met zijn snorfiets de fietstunnel in toen hij door twee jongens werd aangevallen. De Arnhemmer kwam daarbij te vallen en zou vervolgens zijn geslagen. Toen er een andere fietser aankwam stopten de daders en vluchtten te voet weg richting station Presikhaaf.

Het gewonde slachtoffer bleef op straat achter. Een getuige ontfermde zich over hem en waarschuwde de hulpdiensten. De Arnhemmer moest vanwege de opgelopen verwondingen naar het ziekenhuis.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
mishandeling, beroofd, ziekenhuis, geslagen, daders

Gebrekkige producten

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)