- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Vrouw raakt gewond in Nijmegen

07-02-2014

omstreeks 18.30 uur is een 56-jarig vrouw uit Nijmegen gewond geraakt toen zij werd aangereden op haar fiets door een 41-jarige automobiliste eveneens uit Nijmegen.

De 41-jarige vrouw reed in haar auto bij het winkelcentrum in de Weezenhof aan de 51e straat weg van het parkeerterrein en zag bij het de weg oprijden de 56-jarige fietster over het hoofd. Slecht zicht is mogelijk de oorzaak geweest van het ongeval. De vrouw mocht na behandeling van haar hoofdwond in het ziekenhuis weer naar huis.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, gewond, letsel, hoofdwond

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)