- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Dronken bestuurder veroorzaakt aanrijding met letsel in Enschede

14-02-2014

Op donderdagochtend 13 februari heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een fietsster. De fietsster is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De automobilist verkeerde onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Rond 08.30 uur vindt op de kruising Berriehoek met de Batshoek een aanrijding plaats. Een 31-jarige automobilist uit Enschede ziet een 53-jarige fietsster uit Enschede over het hoofd. Bij de aanrijding komt de fietsster dusdanig ten val dat zij met onbekend letsel is overgebracht naar het ziekenhuis. Als agenten de verklaring van de 31-jarige automobilist vragen, ruiken zij dat hij alcohol heeft gedronken. Aan het bureau blijkt uit de ademanalysetest een promillage van 1,58 (690 Ug/l).

Het rijbewijs van de 31-jarige is ingevorderd en proces-verbaal zal worden opgemaakt.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, gewond, letsel, alcohol, onder invloed, dronken

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)