- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Letselschade fietser na aanrijding

18-02-2014

Denekamp - Dinsdag 18 februari is er bij een aanrijding op de kruising Churchillstraat met de Veltkampsweg, een 49-jarige vrouw uit Denekamp zwaar gewond geraakt.

Rond 07.30 uur staat een 63-jarige automobilist uit Denekamp op de Churchillstraat te wachten, om het verkeer wat over de Veltkampsweg rijdt voor te laten gaan. Hierbij ziet hij een fietsster over het hoofd. Bij de aanrijding komt de 49-jarige fietsster dusdanig ten val dat zij met onbekend letsel is overgebracht naar het ziekenhuis.

De afdeling Verkeersongevallen Analyse van de politie onderzoekt de exacte toedracht.

Sleutelwoorden:
letselschade verkeersongeval, ongeluk, letsel, fietser gewond

Letselschade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)