- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Bromfietser ernstig gewond bij verkeersongeval in Kamperveen

21-02-2014

Op donderdagavond 20 februari vond op de Kamperstraatweg een verkeersongeval plaats tussen een auto en een bromfiets. Een 17-jarige jongen uit IJsselmuiden reed met zijn bromfiets op de Kamperstraatweg in de richting van Kampen.

Op een onverhard pad naast de Kamperstraatweg reed een 57-jarige man uit Oldebroek met zijn auto. De man wilde met zijn auto rechts afslaan en de Kamperstraatweg op rijden in de richting van Wezep. Hij moest daarvoor het fietspad parallel aan de Kamperstraatweg oversteken. De man verleende daarbij geen voorrang aan de bromfietser die op dit fietspad reed en net onder een viaduct van de N50 was door gereden. Hierdoor ontstond er een aanrijding waarbij de jongen op de bromfiets ernstig gewond raakte aan zijn been. De jongen werd door een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

(bron: politie.nl)

Sleutelwoorden:
Kamperveen, bromfietser, ziekenhuis, letsel, ziekenhuis, aanrijding

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)