- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Hond rent tegen fiets

23-08-2010

Zaterdagavond is een 71-jarige Franse vrouw in Almere overleden. Dat gebeurde toen een hond tegen haar fiets aan rende. Dat heeft de politie zondag laten weten.

De vrouw kwam ten val, nadat de hond tegen de fiets was aangerend. Ze kwam ongelukkig terecht en raakte zwaargewond. Na behandeling door personeel van de traumahelikopter werd ze per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Daar overleed ze later aan haar verwondingen.

De eigenaar van de hond is door de politie verhoord en heeft een proces-verbaal gekregen.

(bron: www.webregio.nl)

Sleutelwoorden:
honden, vrouw ten val, vrouw overleden, ongeval in almere, fietsongeluk, traumahelikopter

Ongelukken met dieren

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)