- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Dodelijk verkeersongeval Lemmer

25-02-2014

Lemmer - Bij een verkeersongeval op de Plattedijk (N359) bij Lemmer zijn zondagmiddag een 19-jarige vrouw uit Lemmer en een 69-jarige man uit de gemeente De Friese Meren om het leven gekomen. Beide slachtoffers bestuurden een auto en zij kwamen door nog onbekende reden frontaal met elkaar in botsing.

Een van de auto’s kwam door de klap van de aanrijding op de kop in de nabijgelegen sloot terecht. Omstanders en getuigen verleenden kordate hulp aan de slachtoffers. De hulp aan de man en de vrouw mocht helaas niet meer baten. Beide slachtoffers lieten het leven op de plek van de aanrijding. Zowel een jongeman, die naast de 19-jarige vrouw in de auto zat, als de echtgenote van de man raakte door de klap van de aanrijding gewond. Zij werden met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Analyse

Voor de behandeling van de ernstige aanrijding werden alle hulpdiensten (brandweer, ambulancedienst, Rijkswaterstaat en politie) met meerdere eenheden ingezet. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft een analyse gemaakt van het ongeval.

Oproep getuige

De politie is nog op zoek naar de bestuurder van een zilverkleurige Volkswagen Golf. De politie wil graag in contact komen met deze mogelijke getuige van het ongeval. De bestuurder kan via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 contact opnemen met de politie. De Provincialeweg N359 kon pas uren na het ongeval weer vrijgegeven worden.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, doden, letselschade, blikschade, auto in de prak

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)