- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Vrouw na botsing gewond

05-03-2014

Sexbierum - Dinsdagmiddag is een 30-jarige automobiliste uit Harlingen gewond geraakt na een botsing op de A31.

Een 25-jarige automobilist uit Harlingen reed over de A31 toen hij plots tegen de auto van de vrouw botste. De vrouw reed voor de man. De vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De man bleef ongedeerd. Hij verklaarde dat hij in slaap was gevallen. De Verkeersongevallenanalyse van de politie doet onderzoek naar het ongeval.

Sleutelwoorden:
A31, verkeersongeval, automobiliste, letselschade

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)