- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Letselschade fietser bij aanrijding

06-03-2014

Woerden - Een 58-jarige man uit Woerden liep woensdag 5 maart licht letsel op aan zijn been toen hij werd aangereden door een automobilist die hem geen voorrang verleende op kruising Oudelandseweg met de 's-Gravensloot.

Rond 14.05 uur draaide een 53-jarige automobilist uit Mijdrecht vanaf de 's-Gravensloot de Oudelandseweg op, maar zag daarbij de Woerdenaar over het hoofd die met zijn fiets over het fietspad reed gelegen naast de Oudelandseweg. De Mijdrechter werd met een ambulance vervoerd naar het ziekenhuis.

Sleutelwoorden:
fietser, letselschade, verkeersongeval, gewond

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)