- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Vrouw steekt vriend tijdens ruzie in Tilburg

12-03-2014

Een negentien jarige Tilburgse is vanmiddag aangehouden op verdenking dat zij haar vriend (21) met een mes heeft verwond tijdens een ruzie.

Woensdagmiddag om 12.15 uur werd een ambulance verzocht bij een adres aan de van Mierisstraat in Tilburg. Daar bleek een 21 jarige man verwond te zijn door een mes en daarom werd ook de politie naar de woning gedelegeerd. De dader was echter gevlogen en het slachtoffer wilde ook geen aangifte doen, zo meldde hij.

Uit het door de politie ingestelde onderzoek werd echter al snel duidelijk dat de 19 jarige vriendin van het slachtoffer de mogelijke dader was geweest. Zij werd aangehouden op verdenking van poging tot moord c.q. doodslag. De politie doet nog nader onderzoek naar de exacte toedracht van het voorval.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
verwond, mes, slachtoffer, poging tot moord, dader, aangifte

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)