- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Letselschade bij ongeval met vuurwerk

13-03-2014

Almere - Op donderdag 13 maart raakte een 59-jarige man uit Almere gewond bij het afsteken van vuurwerk.

Omstreeks 17:30 uur kreeg de politie melding dat op de Kornwierde een man aan zijn hand gewond was geraakt. De man wilde vuurwerk afsteken. De zelfgemaakte vuurwerkbom ging echter te vroeg af en ontplofte in zijn hand. Ter plaatse bleek dat het letsel aan zijn hand dusdanig was dat dat hij moest worden vervoerd naar het ziekenhuis.

Bij het afsteken van het vuurwerk waren ook vijf buurtgenoten aanwezig. Zij raakten niet gewond maar 3 van hen zijn wel ter controle van het gehoor naar het ziekenhuis gegaan.

Sleutelwoorden:
almere letselschade, vuurwerk, ongeval, letsel, schadevergoeding

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)