- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Automobilist gewond na botsing op kruising

23-04-2014

Roden - Dinsdagmiddag is een 70-jarige automobilist uit Peize gewond geraakt na een botsing.

Een 62-jarige vrouw uit Tolbert reed over het Noordholt en reed in de richting van Peize. Ter hoogte van de kruising met de Dwazziewegen zag de vrouw plots dat er van links een auto de kruising overstak. De vrouw uit Tolbert kon niet meer remmen en botste tegen de rechter zijkant van deze auto. De 70-jarige automobilist sloeg hierdoor met zijn auto over de kop en belandde op de rechterzijkant.

De aanhanger, welke achter deze auto zat, was door de botsing los geslagen. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De Verkeersongevallen Analyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, botsing, letselschade, ongeluk, roden

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)