- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Dodelijk ongeval A12

24-08-2010

Een passagiere van een personenauto is dinsdagavond om het leven gekomen doordat het voertuig waar ze in zat op de A12 bij Waddinxveen in botsing kwam met een vrachtauto.

Door het ongeval ongeval sloot de politie de A12 richting Den Haag af en werd het verkeer vanaf Gouda omgeleid via de A20. Rond kwart over elf werden de rijbanen vrijgegeven.

Het ongeval gebeurde rond kwart voor acht. De vrachtwagen reed achterop de personenauto die volgens ooggetuigen plotseling stil was gevallen.

Twee inzittenden van de auto raakten ernstig gewond, een vierde persoon bleef ongedeerd.

(bron: www.telefraaf.nl)

Sleutelwoorden:
dodelijk ongeval, waddinxveen, botsing, politie, ernstig gewond, ongedeerd, weg afgesloten

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)