- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Met alcohol op tegen een boom

28-04-2014

Lienden - Vrijdagavond kreeg de politie een melding dat op de Vogelenzangseweg een auto tegen een boom was gereden. Een inzittende van die auto, een jongen uit Kesteren, is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

Een 17-jarige jongen uit Echteld meldde zich bij de politiemensen als bestuurder van de auto. Hij bleek geen letsel te hebben opgelopen. De jongen bleek niet in het bezit van een rijbewijs. Bij een blaastest bleek dat de bestuurder onder invloed van alcohol was. Hij is meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. Daarbij blies hij 415 ug/l. Tegen de jongen is proces-verbaal opgemaakt.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, letselschade, letsel, tegen een boom, schadevergoeding

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)