- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Fietser zwaargewond

29-04-2014

Driebergen-Rijsenburg - Maandag 28 april vond rond 14.15 uur een zwaar verkeersongeval plaats op de Arnhemsebovenweg.

Op de Horstlaan stond een auto stil om af te slaan naar de Arnhemsebovenweg. De auto trok met een sleepkabel een andere auto. De kabel stond strak gespannen, over het fietspad. Een 67-jarige wielrenner uit Rhenen zag de kabel niet en reed er tegenaan. Hij viel en was gelijk buiten bewustzijn. Een verpleger die in de buurt was, verleende direct hulp. De fietser is met ernstig letsel met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Van de bestuurders van de auto's, een 45-jarige man uit Cothen en 28-jarige man uit Wijk bij Duurstede, werd een verklaring opgenomen en hen is slachtofferhulp aangeboden.

Sleutelwoorden:
fietser zwaargewond, letselschade, verkeersongeval

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)