- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Bromfietser ernstig gewond bij aanrijding

12-05-2014

Nijmegen - Op de Hatertseweg in Nijmegen is maandag een 57-jarige bromfietser uit die stad ernstig gewond geraakt nadat hij betrokken was geraakt bij een aanrijding. De andere partij, een 31-jarige stadgenoot van het slachtoffer, is met de schrik vrij gekomen.

Het slachtoffer reed omstreeks 11.00 uur met zijn bromfiets over de Hatertseweg richting Nijmegen-Centrum. Ter hoogte van de kruising met de Kastanjelaan ging het mis toen de 31-jarige man vanaf de Kastanjelaan linksaf de Hatertseweg op reed. Daarbij kwam het tot een botsing waarbij de bromfietser letsel opliep. De man lag bovendien bekneld onder de auto. Nadat het slachtoffer door de hulpdiensten was bevrijd is hij terplekke gereanimeerd. Daarna is de man in zorgwekkende toestand overgebracht naar het Radboudziekenhuis. Bij de afhandeling van het ongeval werd ook de traumahelikopter ingezet.

Sleutelwoorden:
aanrijding bromfietser, letselschade, verkeersongeval

Verzekering

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)