- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Omstanders bemoeien zich met aanrijding

18-05-2014

Nijmegen - Zaterdagmiddag rond 16.20 uur vond op de Simon Stevinstraat een aanrijding plaats tussen een scooter en auto. Daarbij raakte de 20-jarige scooterbestuurder uit Nijmegen gewond en is met niet nader bekend letsel opgenomen in het Canisius Wilhelimina Ziekenhuis. Het kostte de politie de nodige moeite om omstanders die zich ermee bemoeiden op afstand te houden. Eén persoon is aangehouden voor belediging.

Na de melding gingen politie en ambulance ter plaatse. Tientallen mensen hadden zich inmiddels op de ongevalslocatie verzameld. Om de mensen op afstand te houden is de PD met lint afgezet. Aanvankelijk wilde niemand getuigen, later meldden zich steeds meer getuigen bij de agenten. Van ieder is een korte verklaring opgenomen.

Uit de verklaringen en het onderzoek bleek dat de 20-jarige Nijmegenaar over de Vredeman de Vriesstraat richting de Simon Stevinstraat reed. Een 44-jarige automobiliste uit Nijmegen kwam vanuit de tegenovergestelde richting, voor de scooterrijder van rechts, en had dus voorrang. Op de kruising kwam het tot een botsing. De politie heeft de 20-jarige als verdachte gehoord. Hij verklaarde de auto niet te hebben zien aankomen.

Sleutelwoorden:
aanrijding scooter, verkeersongeluk, letselschade, aanhouding

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)