- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Vrouw aangehouden op verdenking van huiselijk geweld

20-05-2014

s Gravenmoer / Oosterhout - Een 49-jarige inwoonster van 's Gravenmoer is in de nacht van zondag 18 op maandag 19 mei 2014 aangehouden op verdenking van huiselijk geweld. De vrouw wordt ervan verdacht haar 53-jarige partner te hebben geslagen. De man liep letsel aan zijn hoofd op en heeft aangifte gedaan tegen de vrouw.

De vrouw had na de mishandeling de echtelijke woning verlaten en is later die nacht, rond 03.00 uur aangehouden in een woning in Oosterhout. Ze heeft de nacht in de cel doorgebracht en wordt maandag 19 mei verhoord.

Onacceptabel

Huiselijk geweld is geweld, gepleegd door iemand uit de huiselijke kring van het slachtoffer. Het kan daarbij gaan om lichamelijk en seksueel geweld en om psychisch geweld, zoals bedreiging en belaging (‘stalking’). Huiselijk geweld kan de vorm aannemen van kindermishandeling en seksueel kindermisbruik, partnerrelatiegeweld in alle denkbare verschijningsvormen en mishandeling of verwaarlozing van ouderen.

Politie, Openbaar Ministerie, Reclassering, Kinderbescherming, Vrouwenopvang en andere hulporganisaties werken samen aan de bestrijding van huiselijk geweld, omdat zij van mening zijn dat huiselijk geweld onacceptabel is en met geen enkel excuus kan worden gerechtvaardigd. Kijk voor meer informatie op www.huiselijkgeweld.nl of op www.vooreenveiligthuis.nl

Sleutelwoorden:
huiselijk geweld, politie, letsel, letselschade, aangifte

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)