- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ongeluk Heinenoordtunnel vrachtwagenchauffeur overleden

22-05-2014

Heinenoord/Barendrecht - Bij een ongeluk in de Heinenoordtunnel kwam woensdagmiddag 21 mei 2014 een man om het leven.

Rond een uur ontstond door nog onbekende oorzaak een botsing tussen een vrachtauto en een personenauto in de Heinenoordtunnel. Dat gebeurde in de buis van Noord naar Zuid (Zeeland, Brabant). De vrachtwagen kantelde en belandde op zijn zijkant. Vervolgens vloog het voertuig in de brand. De personenauto die ook betrokken was bij de aanrijding vloog over de kop en belandde ondersteboven op de rijstrook.

Vrachtwagenchauffeur overleden

De inzittenden van de auto konden uit de auto komen. Zij zijn gewond en met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De vrachtwagenchauffeur heeft het ongeluk niet overleefd. Hij is ter plaatse overleden.

Brandmeester

Andere automobilisten die op het moment van de aanrijding in de tunnel reden, werd gevraagd uit de auto's te gaan en de tunnel te verlaten. Op het moment dat het sein brandmeester gegeven werd, mochten zij de auto's halen.

Na onderzoek van specialisten van Rijkswaterstaat mochten agenten en brandweermensen de tunnel in om onderzoek te doen naar de oorzaak van het ongeluk. De politie heeft in dit onderzoek gesproken met getuigen. Ook worden er camerabeelden van camera’s die bij de tunnel hangen uitgekeken.

Tunnelbuis gesloten

Woensdagavond om ongeveer 21:00 uur is een rijstrook in de richting van Rotterdam opengesteld voor het verkeer. De tunnelbuis van Noord naar Zuid (Zeeland, Brabant) blijft zeker nog tot donderdagmorgen gesloten.

Sleutelwoorden:
a29, heinenoordtunnel, vrachtwagen ongeval, letselschade

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)