- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Twee gwonden bij een ongeluk N224

24-08-2010

Op de N224 tussen Ede en Arnhem is woensdagmiddag ter hoogte van restaurant Juffrouw Tok in Ede twee mensen gewond geraakt na een ongeval.

Het gaat om een 70-jarige man en een 68-jarige vrouw uit Zeist. Het paar moest remmen voor een voorligger en een vrachtwagenchauffeur die achter het stel zat kon niet meer remmen. Door de klap kwam de auto op de andere weghelft in botsing met een tegenligger, een 58-jarige Rhedenaar.

(bron: www.omroepgelderland.nl)

Sleutelwoorden:
ongeluk ede, ongeluk arnhem, gewonden, botsing, niet remmen, klap, gewond na ongeval, gewonden bij ongeluk

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)