- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Twee gewonden bij ongeval op Europaweg

02-06-2014

Apeldoorn - Een 21-jarige vrouw uit Beekbergen en een 2-jarig jongetje uit Hengelo zijn vrijdagmiddag opgenomen in het ziekenhuis na een aanrijding op de Europaweg ter hoogte van de oprit naar de A1 richting Amersfoort.

De 21-jarige vrouw zat in de auto bij een 53-jarige vrouw uit Amsterdam. Zij reed over de Europaweg en wilde de oprit naar de A1 in de richting van Amersfoort oprijden. Over de Europaweg uit de richting van het centrum kwam echter de auto van een 37-jarige man uit Hengelo. De vrouw uit Amsterdam zag deze auto waarschijnlijk over het hoofd waardoor een aanrijding volgde. De 21-jarige vrouw moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd en liep letsel aan haar arm op. Zij werd opgenomen in het ziekenhuis. De 2-jarige zoon van de automobilist uit Hengelo liep verwondingen aan het gezicht op en werd ter observatie opgenomen in het ziekenhuis.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, beekbergen, apeldoorn, ziekenhuis, letselschade

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)