- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Twee gewonden bij aanrijding op strand

17-06-2014

Zandvoort - Rond 00:30 uur zijn ter hoogte van strandafgang Paulus Loot twee mannen gewond geraakt bij een aanrijding met een voertuig op het strand.

Het voertuig met daarin vier personen keerde ter hoogte van een strandpaviljoen richting de zee. Twee van de passagiers stapten uit en zijn voor het voertuig terecht gekomen. De bestuurder, een 52-jarige man uit Zandvoort, verklaarde dit niet te hebben gezien en reed over de twee personen die op de grond lagen heen. De slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd met onbekend letsel. De politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding.

Sleutelwoorden:
ongeval strand, letsel, verkeersongeluk, aanrijding

Gebrekkige producten

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)