- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Motorrijders gewond bij verkeersongevallen

23-06-2014

Arnhem - Bij verkeersongevallen in Arnhem en Gendt zijn zondag twee motorrijders gewond geraakt. In beide gevallen moesten de slachtoffers naar het ziekenhuis.

Op de A50 bij Arnhem raakte zondagochtend rond 09:00 uur ter hoogte van het knooppunt Grijsoord een 52-jarige man uit Cuijk gewond nadat hij met zijn motor met zijspan door nog onbekende oorzaak van de weg raakte. Volgens getuige begon de motor ineens te zwabberen en reed hij de rechterberm in. De bestuurder zou met een snelheid van 120 km/u van zijn motor zijn gevallen en midden op de weg terecht zijn gekomen. Daarbij was hij niet door ander verkeer geraakt. De man is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Van drankgebruik was geen sprake.

Inhaalmanoeuvre

In Gendt ging rond 15:30 uur op de Waaldijk een 54-jarige motorrijder uit het Brabantse Gemonde over de kop bij een inhaalmanoeuvre. De man wilde ter hoogte van de Doornenburgsestraat een auto inhalen. De bestuurder van de auto, een 19-jarige jongen uit Gendt, sloeg op dat moment echter linksaf om de Doornenburgsestraat in te rijden. In een poging een aanrijding te voorkomen remde de motorrijder, maar sloeg daarbij over de kop. Hij is eveneens met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Sleutelwoorden:
verkeersongeluk, letselschade, motorongeluk arnhem

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)