- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Scooterrijder botst op lantaarnpaal

25-06-2014

Hoeven - Bij een eenzijdig verkeersongeval aan de Slikstraat is een 30-jarige inwoner van Bosschenhoofd gewond geraakt. Hij is met letsel aan zijn been en gezicht overgebracht naar het ziekenhuis.

Bloedmonster

Dinsdagavond reed hij door nog onbekende oorzaak met zijn scooter op een lantaarnpaal. In het ziekhuis heeft de GGD-arts een bloedmonster afgenomen om vast te stellen of hij onder invloed van alcohol op zijn rijwiel zat.

Sleutelwoorden:
scooter ongeluk, aanrijding, letselschade

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)