- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Drie gewonden bij aanrijding

01-07-2014

Groningen - Drie personen zijn maandagmiddag na een aanrijding op de Zuiderweg in Groningen gewond geraakt. Gealarmeerde agenten troffen een auto aan op de kop in de sloot aan de Zuiderweg.

De 48-jarige bestuurder en zijn 47-jarige bijrijder, beiden uit Groningen, waren op eigen kracht uit de auto geklommen. Zij zijn allebei ter controle naar de dokter gebracht. De bestuurder wilde een oprit oprijden naar een woning aan de Zuiderweg toen hij van achteren werd aangereden door een 69-jarige Groninger. Hierdoor schoot de auto van de 48-jarige in de sloot. De 40-jarige bijrijdster van de 69-jarige raakte ook gewond bij de aanrijding. Zij werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. In de auto van 69-jarige zat ook een hond. Die is ter controle door de dierenambulance meegenomen. De Verkeersongevallen Analyse van de politie (VOA) doet onderzoek.

Sleutelwoorden:
letselschade, aanrijding, gewonden, groningen

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)