- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man gewond bij bedrijfsongeval

26-08-2010

Een 32-jarige man uit Nijverdal raakte woensdag 25 augustus gewond bij een bedrijfsongeval. Dit gebeurde omstreeks 15.15 uur op een bouwterrein aan de Grotestraat in Nijverdal.

De 32-jarige man is van een verdiepingvloer van een in aanbouw zijnde woning gevallen. De man is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De arbeidsinspectie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

(bron: www.rtvhellendoorn.nl)

Sleutelwoorden:
bedrijfsongeval, gewond geraakt, gevallen, toedracht ongeval, arbeidsinspectie, ambulance, ziekenhuis

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)