- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Getuigen gezocht doorrijden na aanrijding Zuidwolde

26-07-2015

Zuidwolde (Dr) - De politie zoekt getuigen van een ongeval waarbij een fietser is aangereden door een auto en waarbij de automobilist is doorgereden.

De dader reed in een groene auto, vermoedelijk een Mitsubishi met een Litouws kenteken. Tegen elf uur ’s avonds reed de onbekende automobilist op de Meppelerweg twee fietsers van 14 en 15 jaar uit Zuidwolde aan. Deze raakten daarbij gewond. In het ziekenhuis bleek het letsel mee te vallen. Op de plek van het ongeval bleef een spiegel achter en een stuk van de bumper. Ziet u ergens een groene auto, vermoedelijk een Mitsubishi met een Litouws kenteken, staan waarvan een spiegel ontbreekt, neem dan contact op met de politie in Zuidwolde, telefoon 0900 8844.

(bron: politie.nl)

Sleutelwoorden:
letselschade, getuigen gezocht, aanrijding, gewond, letsel

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)