- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Fietser gewond bij aanrijding Groningen

28-07-2015

Groningen - Een 27-jarige inwoonster van Groningen raakte maandagmorgen gewond bij een aanrijding op de Vrydemalaan.

Ze fietste vanuit de Oostersingel over de Vrydemalaan in de richting van het Wouter van Doeverenplein. De vrouw werd aangereden door een op de rijbaan kerende vrachtwagen die bestuurd werd door een 48-jarige man uit Bunde(Duitsland). Hij verklaarde de vrouw op de fiets niet gezien te hebben. Zij moest met onbekend letsel overgebracht worden naar het ziekenhuis.

(bron: politie.nl)

Sleutelwoorden:
aanrijding letselschade, letsel, fiets ongeluk, aangereden

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)