- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Gewonden door op hol geslagen paard bij dorpsfeest

28-08-2010

Zes mensen zijn zaterdagmiddag gewond geraakt in Lunteren door een op hol geslagen paard tijdens de Oud-Lunterse Dag. Drie gewonden zijn naar een ziekenhuis gebracht, meldt de politie. Geen van de gewonden verkeert in kritieke toestand.

Een van gewonden is een 10-jarig kind dat gewond raakte aan een hand en moet wellicht een vinger missen. Anderen liepen onder meer rugletsel op. De drie gewonden die niet naar een ziekenhuis hoefden, konden ter plekke worden behandeld en zijn naar huis gebracht.

Het paard sloeg rond 16.30 uur op de Dorpstraat om onbekende reden op hol tijdens het ringsteken op het evenement Oud-Lunterse Dag. Het dier kwam vervolgens tussen omstanders terecht.

De Oud-Lunterse Dag is een sinds 1977 jaarlijks terugkerend dorpsfeest in het Gelderse Lunteren. In 1977 organiseerde de Lunterse Muziekvereniging Kunst Na Arbeid, dat toen zeventig jaar bestond, een volksfeest met een boerenbruiloft. De Oud-Lunterse Dag is hier uit ontstaan. Het feest trekt jaarlijks volgens een politiewoordvoerder zo'n 25 duizend mensen.

(bron: www.trouw.nl)

Sleutelwoorden:

Ongelukken met dieren

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)