- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Getuigen gezocht van ernstige mishandeling Oosterheemplein

28-07-2015

Zoetermeer - De politie is op zoek naar getuigen van een ernstige mishandeling maandagavond 27 juli op het Oosterheemplein, waarbij een 17-jarige Zoetermeerder ernstig gewond raakte.

Omstreeks 21:40 uur werd het slachtoffer door vier jongens mishandeld op het Oosterheemplein ter hoogte van de supermarkt. Hierna vluchtten de vier jongens weg in de richting van het station van de Randstadrail. Het slachtoffer raakte ernstig gewond en is vervoerd naar het ziekenhuis. Zijn toestand is stabiel. De politie onderzoekt de mishandeling.

Signalement

Van de vier jongens is het volgende signalement beschikbaar.

  1. Verdachte 1: man, 17 - 20 jaar, donkere huidskleur, 1.80 meter, normaal postuur, kort zwart kroeshaar, grijze sweater, donkere broek.
  2. Verdachte 2: man, 17 - 20 jaar, licht getinte huidskleur, 1.80 meter, normaal postuur, stoppelbaard, donker trainingspak van voetbalclub.
  3. Verdachte 3: man, 17 - 20 jaar, donkere huidskleur, normaal postuur
  4. Verdachte 4: man, 17 - 20 jaar, donkere huidskleur, normaal postuur

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze mishandeling of heeft u anderszins informatie die kan helpen bij het onderzoek? Bel dan met de districtsrecherche Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

(bron: politie.nl)

Sleutelwoorden:
mishandeling, letselschade, getuigen gezocht

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)