- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Eenzijdig ongeval met letsel

31-07-2015

Hoorn - Een 23-jarige bestuurder uit Hoorn raakte in de nacht van donderdag op vrijdag rond 02:30 uur gewond bij een eenzijdig ongeval op de Provinciale weg.

De bestuurder raakte om vooralsnog onbekende reden de macht over het stuur kwijt. Hierdoor is hij de berm ingereden, waarna het voertuig over de kop is geslagen. In een greppel kwam de auto tot stilstand. De bestuurder is met zwaar letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

(bron: politie.nl)

Sleutelwoorden:
ongeval hoorn, letselschade, verkeersongeval

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)