- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Getuigen mishandeling gezocht

03-08-2015

Assen - De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling zondagnacht vermoedelijk op de kruising van de fietspaden van de Sacharovlaan en Marsdijk in Assen.

Het 20-jarige slachtoffer van de mishandeling was vanuit het centrum op de fiets onderweg naar zijn huis. Volgens de jongeman werd hij op het kruispunt van de eerder genoemde fietspaden door meerdere personen van zijn fiets geschopt en geslagen. De 20-jarige liep vooral letsel aan zijn gezicht op. De politie heeft maandagmorgen onder andere een buurtonderzoek gehouden en is op zoek naar getuigen of naar mensen die mogelijk op een andere wijze over informatie beschikken. Er kan worden gebeld met het algemeen nummer 0900-8844 (bureau Assen).

(bron: politie.nl)

Sleutelwoorden:
mishandeling, letselschade, getuigen gezocht

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)