- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man vermoord in Assen

31-08-2010

Er is een 45-jarige man uit Essergroen maandagavond in de Dr. Schaepmanstraat in Assen neergestoken en later aan zijn verwondingen bezweken.

Dat heeft de politie dinsdagmiddag bekend gemaakt. Het slachtoffer is neergestoken voor de woning na een woordenwisseling. Hij was er op bezoek geweest. De vermoedelijke dader is voortvluchtig. Er is wel een tweede verdachte aangehouden. Het gaat om een 28-jarige bewoonster van de woning waarvoor het slachtoffer is neergestoken. De politie houdt er rekening mee dat zij mogelijk ook dader is. Over het motief van de steekpartij kan de politie nog niets zeggen.

(bron: www.rtvdrenthe.nl)

Sleutelwoorden:
neergestoken, vermoord in assen, steekpartij, verwondingen, essergroen, verdachten aangehouden, slachtoffer

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)