- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Voetganger Klazinaveen gewond bij ongeval

08-08-2015

Klazinaveen - De politie heeft donderdagmiddag rond 17.00 uur op de Langestraat, hulp verleend en een onderzoek ingesteld bij een aanrijding met lestel.

Een 54-jarige inwoner van Emmen stak zonder goed uit te kijken de straat over. Hij werd geschept door een personenauto die bestuurd werd door een 25-jarige inwoonster van Weiteveen. Zij kon de voetganger, ondanks dat zij langzaam reed, niet meer ontwijken. Het slachtoffer is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

(bron: politie.nl)

Sleutelwoorden:
voetganger letselschade, geschept, aanrijding letsel

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)