- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Verkeersongeval met twee gewonden Enschede

16-08-2015

Enschede - Bij een verkeersongeval zijn een bromfietser en een fietser gewond geraakt.

Op zondag 16 augustus omstreek 02:25 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de M.H. Tromplaan in Enschede, waarbij een 32-jarige bromfietser uit Enschede en een 59-jarige fietser uit Enschede betrokken waren. Zij zijn beiden met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

(bron: politie.nl)

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, letselschade, aanrijding bromfietser

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)