- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Stadsbus rijdt tegen kantoorgebouw Rotterdam

01-09-2015

ROTTERDAM Meerdere mensen hebben vandaag letsel opgelopen bij een verkeersongeval met een stadsbus te Rotterdam. Een stadsbus van de RET is vanochtend tegen een kantoorgebouw gereden op de Vaanweg bij Zuidplein.


Foto via Twitter: @schaik_lanting

De buschauffeur is naar een ziekenhuis gebracht. Zij is volgens ooggetuigen onwel geworden en zat na de aanrijding bekneld. Volgens berichten uit de media hebben in totaal acht mensen letsel opgelopen.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval letselschade, letsel na aanrijding, ongeval rotterdam, stadsbus

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)