- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Fietser overleden na botsing met scooter

26-09-2010

Een 30-jarige man uit Rotterdam is woensdagavond overleden doordat hij in botsing was gekomen met een 19-jarige scooter.

Dit gebeurde op de kruising van de Van Nelleweg en Schuttevaerweg in Rotterdam. De scooterrijder raakte ook gewond en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht

De fietser raakte zwaargewond en overleed later in het ziekenhuis. De oorzaak van het ongeluk is nog onbekend.

Sleutelwoorden:
fietser overleden, scooter botsing, scooterrijder gewond, onbekende letsel, schrammen, ziekhuis, ongeluk

Schade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)