- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man uit Geleen ernstig gewond bij bedrijfsongeval

09-09-2010

Een 51-jarige man uit Geleen is dinsdagochtend gewond geraakt na een val van een steiger bij de energiecentrale van Nuon Power aan de Roermondseweg in Buggenum.

De man is met ernstig rugletsel opgenomen in het ziekenhuis. De arbeidsinspectie stelt een onderzoek in naar het ongeval.

(bron: www.blikopnieuws.nl)

Sleutelwoorden:
bedrijfsongeval, geleen, opgenomen in het ziekenhuis, ernstig rugletsel, onderzoek naar het ongeval

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(16075 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)