- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Neergestoken man in Deventer

13-09-2010

In het Singelpark in Deventer is aan het begin van zaterdagmiddag een 28-jarige man neergestoken. De politie verklaard dat de daders het op zijn portemonnee hadden voorzien. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, over de ernst van zijn verwondingen is niets bekend.

De Deventenaar reed zaterdag door het Rijsterborgherpark in zijn woonplaats toen hij werd aangesproken door een vrouw. Terwijl hij in gesprek was met de vrouw, probeerde haar handlanger de portemonnee van de Deventenaar te pakken. Een worsteling volgde, waarbij de man gestoken werd.

Het slachtoffer raakte dusdanig gewond dat hij per ambulance moest worden afgevoerd naar het ziekenhuis, meldt de Stentor. Zijn toestand is volgens de politie stabiel.

(bron: www.hartvannederland.nl)

Sleutelwoorden:
man neergestoken, portomonnee voorzien, man gestoken, gewond, ambulance, politie, ziekenhuis

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)