- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Jongens verkracht

14-09-2010

In een gezondheidskliniek op het Duitse waddeneiland Sylt zouden onder kinderen tussen de 9 en de 13 jaar serie-verkrachtingen hebben plaatsgevonden.

In de kliniek voor kinderen met overgewicht zouden in de maanden juli tot augustus van dit jaar meerdere incidenten hebben plaatsgevonden waarbij jongens tot orale en zelfs anale seks werden gedwongen door hun leeftijdgenoten, meldt Bild.

Na de aangifte werden de vermoedelijke daders direct apart geplaatst. Omdat zij allemaal jonger dan 14 zijn, kunnen ze niet vervolgd worden.

De verkrachtingen hadden plaats als er geen ouderen in de buurt waren. De daders dwongen andere jongens tot seks tijdens spelletjes 'draai de fles.' Deze spelletjes noemden ze dan 'Schwulenspiele' (Homo-spellen).

Volgens een moeder van een van de jongens bagatelliseert de kliniek de aantijgingen en doen ze alsof het om onschuldige spelletjes tussen kinderen gaat.

Sleutelwoorden:
verkrachting, jongens, mishandeling, gezondheidskliniek, spelletjes

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)