- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Gwonden bij aanrijding in Heemskerk

17-09-2010

Bij een aanrijding nabij de Kerkweg in Heemskerk zijn donderdagochtend zeker drie gewonden gevallen. Een 96-jarige automobiliste is om nog onduidelijke reden hard achteruit gereden. Zij raakte daarbij een fietsster en ramde een geparkeerde auto.

Daarna reed de vrouw vooruit waarbij ze weer over de al aangereden fietser heen reed en vervolgens een voetganger schepte. De vrouw raakte zelf eveneens gewond.

Een automobilist die te hulp schoot en de gewonde fietsster in zijn auto liet plaatsnemen, moest tot zijn verbijstering even later toezien hoe zijn (van een vriend geleende) auto werd opengeknipt door de brandweer. Omdat het slachtoffer klaagde over nekletsel werd het dak van het voertuig door de brandweer verwijderd. Vervolgens werd de vrouw overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval had midden in het winkelcentrum van Heemskerk plaats en trok daardoor bekijks van honderden toeschouwers.

(bron: www.noordhollandsdagblad.nl)

Sleutelwoorden:
ongeluk, rugletsel, gewonde fietser, ziekehuis, slachtoffer, brandweer,

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)