- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Gevaarlijke stoffen vrij bij bedrijf in Venlo

20-09-2010

Bij het bedrijf Isotron in Venlo zijn maandagmiddag door een bedrijfsongeval gevaarlijke stoffen vrijgekomen.

Er geen gewonden gevallen. Het pand en enkele omliggende bedrijven zijn ontruimd. De brandweer heeft een waterscherm ingezet om de stof te verdunnen. Ook is de sprinklerinstallatie van het bedrijf aangezet.

Ethyleenoxide is een brandbaar en giftig kankerverwekkend gas, zwaarder dan lucht, dat irritatie aan ogen, huid en luchtwegen kan veroorzaken. Meetploegen zijn in de omgeving aan de slag om de concentratie van het gas te meten.

De medewerkers van de ontruimde bedrijven zijn opgevangen in een naburig veilinggebouw. Het gebied rondom Isotron is afgesloten. De brandweer roept mensen met gezondheidsklachten op om contact op te nemen met hun huisarts. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend.

(bron: bndestem.nl)

Sleutelwoorden:
bedrijfsongeval, venlo, kankerverwekkend stof, irritatie, bedrijven ontruimd, gevaarlijke stoffen, brandweer, huisarts

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)